Nagy fényerejű LED mennyezet világítás

Ma már nem létezik olyan terület, amelyben ne diadalmaskodhatna ez a technológia. A LED mennyezet világítás egyszerűen kialakítható. Ennek a megoldásnak köszönhetően a kivitelezése megvalósítható szinte minden környezetben, mert egyszerű beépíteni, helytakarékos. Leváltja a nagyobb világítótesteket, és magas fokú fényáradattal tudja megtölteni a tereket. A nagyobb vállalatok, irodaházak sikerrel alkalmazzák, hiszen az energiaigénye a töredéke a hagyományos világításhoz képest.

Továbbá, nem kell tartani attól sem, hogy hamar tönkremennek az egyes elemei a LED mennyezet világítás részének. Nagyon magas az élettartama, ezért több ezer órán keresztül megadja azt a fényerőt, amire szükség van. A fényszórása egyenletes, nem vibrál, és nem fárasztja a szemet. Ez nagyon fontos azokon a helyeken, ahol az emberek akár nyolc órát kénytelenek eltölteni a munkájuk miatt. Megfelelő világítás mellett sokkal hatékonyabban képesek dolgozni, nem fárad el a szemük. Nem kell feltétlen elmenni a cégekig, irodákig, hiszen az otthonunkban is nagyon elegáns megoldásnak számít egy LED mennyezet világítással felszerelt tágas nappali vagy konyha. Mivel a fény nem egyetlen forrásból érkezik, hanem a plafonon elhelyezett több helyről, ezért a tér érzetét is növeli.

Sokkal világosabbnak és tágasabbnak fog hatni az otthoni környezet a használatával. A 12V LED izzó tökéletesen alkalmas az ilyen típusú világítás kialakítására, mert jól fókuszált irányfénnyel rendelkezik, és igaz rá, hogy alig van szüksége energiára a hagyományos megoldásokhoz képest. Számos érv szól a használata mellett. A LED technológiával ellátott épületek környezettudatos gondolkodást sejtetnek. Ráadásul sokkal kisebb méretben képes arra, mint amire a nagyobb elődjei. Ezáltal rengeteg helyet meg lehet takarítani egy olyan beltérben, ahol nincs lehetőség lámpák, csillárok felszerelésére.

Sokkal letisztultabb képet biztosít a belső designnak. A 12V LED hatásosan leváltotta a halogén elődjét, és meghagyta annak a „két tűs” illeszkedését. Ezzel együtt ugyanúgy tudnak illeszkedni ugyanabba a foglalatba, viszont korántsem fognak annyi hőt termelni, és a villanyóra és lustábban fog vánszorogni a használatukkal. Az izzó csupán 46 milliméter, ezért észrevehetetlenül bújik meg a különböző foglalatokban, nem türemkedik ki sehonnan, mivel ez rontaná a világítás élményét, és nem esztétikus megjelenítést mutatna. A 12V LED hely- és energiatakarékos, az alkalmazása egyszerű, mivel ez is az INESA Retrofit megoldását használja fel, ezért a meglévő foglalatokba helyezhető be.