Honnan lehet olcsó álló polcot rendelni?

polc

Ezen az oldalon megfizethető álló polcok közül válogathat, és akár online is megrendelheti őket. Az Acheron gurulópolc családot mindenkinek a figyelmébe ajánljuk. A króm polcok nagyon jól mutatnak akár egy otthonban akár egy irodában. A polcok változó méretben rendelhetők meg a webáruházból.  A Baki könyvespolccsalád bármely modern otthonban megállja helyét és már 7900 Forinttól elérhetők. Az Erdem Typ polc miden nappaliban segíti az apró tárgyak elhelyezését és még a portalanítás is könnyedén elvégezhető. A Jensen polcrendszer egy konyhában is tökéletes megoldást nyújt a tárgyak tárolására, hiszen ezen elhelyezhetünk sok mindent.

Láthatjuk, hogy a webáruházban számtalan megoldást kínálnak a tárolásra, amelyek megkönnyítik a hétköznapokat. Minden család számára fontos, hogy rendszerezett otthonban éljen, hiszen a rend szemet gyönyörködtető és a későbbiekben is könnyebb a rendet fenntartani a praktikus tárolóknak köszönhetően. A webáruházban pár gombnyomással máris a kosarunkba helyezhetjük a termékeket, így időt takaríthatunk meg a hagyományos vásárlással szemben. A webshopban folyamatosan elérhetők raktárkészletről a termékek így várni egyáltalán nem kell és pár nap alatt már otthonunkba is szállítják a kiszemelt termékeket, bútorokat és kiegészítőket.

A polcokon kívül itt szinte mindent megtalálunk, ami otthonunk berendezéséhez szükséges. Ágyakat, szekrényeket is találhatunk széles szín és méretválasztékban. Nem kell a bútorboltokat járni, nem kell teljesen belefáradni a bevásárlásba, hiszen itt egy helyen mindent megkaphatunk. 30 000 forintos vásárlás felett Újfehértó, Hajdúhadház, Téglás, Bocskaikert, Hajdúszoboszló, Debrecen, Hajdúböszörmény, Polgár területére ingyen házhoz szállítják a bútorokat. Akik nem olyan szerencsések, hogy ezekbe a városokba kérjék a kiszállítást, azoknak is elérhető a házhozszállítás, amelynek összege minden termék adatlapján megtalálható. Egy gurulós polcot például 4000 forintért házhoz szállítanak. Miért ilyen olcsó? Mert a polcokat szétszerelt állapotban viszik ki a megrendelőkhöz, ezzel is pénzt spórolva meg a vásárlóknak.