Több búvóhely is van a Corvin negyednél!

búvóhely

Titkos viszonyt ápolsz, és nehezen találtok megfelelő helyszínt a közös programokhoz? Fontosnak tartod a diszkréciót, de a korrekt árak sem elhanyagolhatóak? Ha nem szívesen választanád a hotelek kínálta lehetőségeket, akkor a búvóhelyek lehetnek a megfelelőek. A főváros több pontján elérhető apartmanok kiváló felszereltséggel várják mindazokat, akik számára nem mindegy, milyen környezetben hódolnak az érzéki gyönyöröknek.

Budapesti találkozó szervezésekor különösen fontos, hogy olyan helyszínre essen a választás, mely könnyen megközelíthető. Mindegy, hogy egyetlen óráig tudsz partnereddel maradni ebédidőben, vagy egy esti találkát szeretnétek összehozni, a város szívében is lehet meghitten randizni, például itt: http://www.buvohely-corvin.com/ . A színvonalas randikuckók között mindenki találhat kedvére valót. A mediterrán stílust részesíted előnyben? A klasszikus színek és lakberendezés az igazi kedvenceid? Mindenki másra esküszik, de az igényesség és a jó felszereltség olyan szempontok, melyek biztosan célba találnak.

S hogy miért is örvendenek a budapesti búvóhelyek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek? A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha néhány órás találkáról van szó, akkor egyre kevesebben szeretik a hotelek ajánlatait kihasználni. Nem csak az árak miatt van ez így, hanem a szállodákban gyakran látható diszkréció hiánya miatt is. A sokszor luxuskategóriás apartmanok viszont nem csak diszkrét lehetőséget kínálnak a titkos találkákhoz, de arról is gondoskodnak, hogy minden tekintetben prémium kategóriás helyszínen tölthesd időd.

Nincs elég időd ahhoz, hogy a család és a munka mellett hosszasan autózz a diszkrét program lebonyolításához? A belváros minden előnyét használnád ki akkor is, ha érzéki kalandra vágysz? Mindegy, hogy egy ismerős idegennel, vagy egy izgalmas ismeretlennel szervezel találkozót, a búvóhelyek remek választásnak bizonyulnak. A Corvin negyednél több luxusszínvonalú lakás közül is választhatsz, melyek mind berendezésüket, felszereltségüket, mind az általuk képviselt stílust illetően maximális kényelmet biztosítanak.

Miért éreznéd magad kényelmetlenül valamelyik hotelben és fizetnél teljes éjszakai árat akkor, ha mindössze egyetlen vad menet erejéig van szükséged Neked és partnerednek a négy fal jelentette diszkrét közegre? Válaszd a búvóhelyek előnyeit, és olyan szolgáltatást kapsz, amely méltó a program jellegéhez!