Kipróbált már egy szabadesés szimulátort Budapesten?

elmeny

Mindig is szerette volna kipróbálni a szabadesést? Ugyan a kisgépből történő kiugrás is egyfajta lehetőséget kínál, de sokan mégsem elég bátrak ahhoz, hogy a tényleges mélységbe vessék magukat. Más a helyzet azonban a szabadesés szimulátorral, ami már rögtön nem tűnik olyan félelmetesnek, és remek program mindazok számára, akik ellenőrzött körülmények között szeretnék megtapasztalni a szabadesés élményét.  

A szimulátor kínálta programok mellett egyre többen döntenek napjainkban, és csapatépítő tréningek helyszíneként is gyakran választják azt a cégek. A kikapcsolódást nyújtó, fizikailag mégis kihívásokat jelentő program 24 ezer méternyi zuhanást ígér, ami hat ejtőernyős ugrásnak felel meg. A lebegést megelőzően felkészítés történik, és profi magyarázza el, mire érdemes figyelni, hogyan történik a 250 km/órás szélcsatornára való felfekvés. Ha megörökítené az élményt, akkor érdemes tudnia, hogy videofelvétel készül a lebegésről, ami az átéltek mellett szintén örök emlékként szolgál.

Ha ajándékozásról van szó, akkor sokan nem tudják, milyen meglepetés mellett érdemes letenni a voksot. A klasszikus megoldások helyett azonban mind többen választják az élményajándékok mellett. A szabadesés szimulátoron túl számos lehetőség közül választhatnak az érdeklődők, és sok esetben a megajándékozottal együtt élhetik át a választott programot. S hogy miért örvendenek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek az ilyen élmény-jellegű meglepetések? Az elmúlt években a kínálat igencsak kiszélesedett, és egyre több csatornán lehetőség nyílik azok hirdetésére. Persze mindez mit sem érne, ha megfizethetetlen kategóriát képviselnének az ilyen programok. Számos elérhető árú megoldás közül lehet válogatni, ami igencsak vonzó az érdeklődők számára.

Ezt az élményt az igazi adrenalinvadászoknak találták ki, és meglepően olcsón részt lehet venni a programon. Ha mégsem a szabadesés vonz, és valami békésebb terepre evezne, akkor a wellness programok, a kalandparkok vagy a gasztro rendezvények lehetnek az ideálisak az Ön számára. Partnerével is részt vehet ezeken, és életre szóló közös élményt élhetnek át. A rafting túra vagy például a természet és az izgalmak szerelmeseinek bizonyul jó választásnak, de a masszázsok és a Spa csomagok is igen kedveltek ajándék gyanánt.