Iskola és magánlakás – van, aki bárkinek segít

Én azt szoktam meg, hogy bizonyos szakemberek bizony részterületekre koncentrálva segítenek. Azt hittem, ez csak így tud működni, de nagyot tévedtem… Azt hittem, többnyire akad, aki bizonyos típusú gázbojlerekre specializálódott és a szakmabéliek őt ajánlják, van, aki napelemeket szerel, megint mást a csatornatisztításhoz hívnak legtöbbször, és ez így van jól… Hát ez a legkevésbé sem igaz! Nagyon benéztem, mert nem kell ezer telefonszámot a „noteszünkben” tartanunk ehhez az egészhez.

Hisz ott van a vizgazfutesszerelo24.hu, az ország középpontjában élőknek (nem csak pestieknek és budaiaknak), ami mintha azt tűzte volna ki magának céljául, hogy egy weblapon keresztül segítsen számos területen problémát észlelőknek, magyarán szinte bárkinek, akinek gondjai vannak a háztartási belső infrastruktúrával. Gázszerelési munkákhoz, gázkészülékszerelői munkákhoz, vízvezetékszereléshez, vizes berendezések és vizes blokkok szereléséhez, fűtésszereléshez, duguláselhárításhoz, csatornázáshoz és csatornákhoz kapcsolódó problémákhoz nekik bőven van emberük mindenre. Ami pedig fontosabb: van szakértelmük és tapasztalatuk. Ezek mellett gyorsak és megbízhatók. A weboldaluk például tényleg sokoldalúan funkcionális. Sok-sok dologban.

0-24-es ügyelettel várnak mindenkit, és ott, a weboldalon bejelentést is lehet tenni azonnal. Amikor nekem kellett gázszerelő Budapesten, még nem is gondoltam, hogy a következő, jövőbeni problémáimra is most találom meg éppen a megoldást.

Amekkora területet lefednek földrajzi értelemben az jól és pontosan körülhatárolt, de szintén nem kicsi! Budapest fővárost és teljes Pest megyétérthetjük azalatt a két régió alatt, amelynek a legtöbb pontjáról még elérhető bármelyik szolgáltatásuk, de a félreértések elkerülése végett komplett településlistát hoznak a főoldaluk alján, hogy lássuk, honnan hívhatók sikerrel, ha baj van. Vagy ha épp nincs baj, csak kiviteleztetni, valamit átszereltetni szeretnénk. Vízszerelő Budapesten és Pest megyében, gázszerelő Budapesten és Pest megyében, de duguláselhárítás és fűtésszerelés fő témakörökben is ők nekem az etalon, annak ellenére, hogy tehát nincsen egyetlen specialitásuk, egyetlen fókuszált részterületük. Mégis megvalósítják az átfogóan magas minőségű szerelések műfaját, hiába rengeteg dologhoz értenek egyszerre. Gondolom, a magyarázat, sok emberük lehet – ez az oka annak, hogy nincs jele semmiféle felületességnek náluk.

Nem látok bele minden ilyen cég működésébe, akiknek a szolgáltatását igénybe vettem valaha, de az a jó a századunkban, hogy nem is kell belelátnom: az internetes jelenlét, az internet népének ítélete mindent elárul mindenkiről. És róluk rosszat még nem hallottam, nem olvastam. És a weblapjukon is látszik, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu egy jól prosperáló, mindenre adni képes cég, tehát eleve a megbízhatóság látszatát keltik. Nincs panasz a munkára, amit maguk mögött hagynak bárhol, és jó referencia, hogy céges projekteken is dolgoznak néha – hívják őket nem csak magánlakásokhoz, házakhoz, de ipari területekre is például. Szóval a sokoldalúság a fegyverük, amivel harcolnak a legváltozatosabb problémák ellen is, utólagos állandó sikerrel. Hívjátok, riasszátok őket, ha gázszivárgás van, vizesedik a fal, vagy egyszerűen csak építkeztek!