A kiszállítócégek idén is nehezen bírják a rohamot?

A napokban már a Magyar Posta felől is hallhattunk érdekességeket, amely az ünnepek körüli csomag kiszállításokra vonatkozik. Egyre kevesebb az alkalmazott és a nagy rohamot kevésbé bírják. Már csomag limitet is bevezettek. Az ünnepi rohamra azonban nem csak a szállítással foglalkozó cégeknek kell felkészülniük. A Márkabolt.hu idén is rekord értékesítésre számít, ezért külön logisztikával készülnek, hogy minden csomagot időben el tudjanak juttatni még az ünnepek előtt. Ezzel együtt azonban érdemes résen lenni és minél előbb leadni a rendeléseket.

A kínálatban számtalan hasznos háztartási gépet találhatunk, amelyek idén karácsonykor is a befutók között lesznek. Nagyon sok család nem költi el a pénzét apróbb ajándékokra, inkább egy komolyabb konyhai vagy háztartási gépbe ruház be. Ünnepek előtt természetesen akciókkal is készülnek a boltokban. Az ajándékba vásárolt termékekre természetesen vonatkoznak a garanciális feltételek, így az ünnepek végén lehetőségünk nyílik élni vele.

A Márkabolt.hu kínálatában hűtőgépeket, mikrohullámú sütőket, porszívókat, sütőket, főzőlapokat, mosógépeket és még mosogatógépeket is találunk. Bármi is legyen, ami a háztartásunkból hiányzik, itt biztosan megtaláljuk. Az elöltöltős mosógépek közül az inverteres motorral rendelkező AEG mosógép már 10 000 forint érelőnnyel megvásárolható. Töltősúlya 8 kg, A+++ energiaosztályú és 1+3 év gyártói garanciát is kapunk rá. Sok háziasszony régi álma egy hatalmas fagyasztószekrény, amelybe a nyáron eltett zöldségek és gyümölcsök is jól elférnek, a havi nagybevásárlásokról már nem is beszélve.

Az INOX egy gyönyörű inoxos fagyasztószekrényt kínál. A termékre alapból jár a 2 év gyártói garancia, de lehetőséget biztosítanak kiterjesztett garancia megvásárlására is, amely 5 évet jelent és plusz 13 990 forint kiadást. Érdemes élni a garancia meghosszabbításával, hiszen soha nem tudhatjuk, hogy mikor mehet tönkre a fagyasztónk. Sok esetben nem is a gyártó cégek a felelősek a meghibásodásokért, hanem a rengeteg áramkimaradás, amely szó szerint hűtőgép gyilkos.