Brutális volt az idei karácsony, alig bírták a szállítócégek

markabolt

Az idei karácsonyi őrület nagyon korán megérkezett, hiszen már októberben tomboltak a vásárlók a boltokban és a webáruházakban is. November hónapban a tetőfokára hágott a vásárlási hangulat és a a Márkabolt.hu novemberben rekord hónapot zárt. Ez volt az a hónap, amikor egymást érték a befutó megrendelések és a szállítócégek is alig bírtak a kiszállításokkal. Nagyon sok futárcég limitálta a rendelésfelvételeit is, hiszen teljesen bizonytalannak tűnt, hogy ekkora csomagmennyiséget karácsonyig ki tudnak-e majd szállítani.

Októberben természetesen azok vásároltak, akik minden évben már jő előre lebonyolítják a vásárlásaikat, ám most ebben az évben ezt 1 hónappal korábban megkezdték. A november hónap nagyon sok cégnek brutális bevételt jelentett, hiszen a karácsonyi vásárlások közel 70 százaléka ebben a hónapban realizálódott. Azok, akik csak decemberben kezdték el a vásárlásokat számolhattak azzal, hogy a futárcégek nem biztos, hogy időben leteszik a csomagot a bejárati ajtónál és számtalan kedvezményes lehetőségről is lecsúsztak.

A webáruházak többsége november hónapban számtalan kedvezményes ajánlattal örvendeztette meg a vásárlókat. A konyhai kisgépek piaca is teljes teltházzal dübörgött, hiszen nagyon sokan döntöttek az értékesebb és hasznosabb ajándékok megvásárlása mellett. Persze nagyon sok háziasszony saját magának indította el a rendelést, hiszen ők maguk kérték a családtól a konyhai kisgépeket. Akik nyitott szemmel jártak, azok nagyon jó árban vásárolhattak kisgépeket november hónapban. A márkás európai gépek akár több ezer forinttal is olcsóbbak voltak karácsony előtt.

Természetesen, ahogy tavaly, úgy idén is sokan bedőltek a multik által kínált akcióknak. Akik résen voltak, azok használták a nevesebb árukereső alkalmazásokat és nem hagyták magukat megtéveszteni. A sokszor nagyszerű ajánlatnak ígérkező hirdetések ugyanis nem mindig bizonyultak a legolcsóbbnak. A webshopban egészen októbertől érdemes volt nézelődni, hiszen számtalan konyhai gépet töltöttek fel a vásárlóknak. A márkabolt számára minden évben kiemelkedő fontossággal bír a vásárlói elégedettség, ezért a legjobb minőségű gépeket forgalmazzák.