Hol találok egy jó dzsekit? Itt az őszi női divat

Bár az időjárás napközben még kifejezetten nyárias, a reggelek és az esték már során már érezhetjük az ősz beköszöntét. A Tchibo webáruház heti ajánlatában igazán sikkes darabok közül válogathatunk, amelyek közül sok már most is beépíthető a mindennapokba, míg néhány darab esetén még várnunk kell pár hetet arra, hogy igazán jól kihasználhassuk – de előbb-utóbb ennek is eljön az ideje, így érdemes előre gondolkozni, és alaposan átnézni a jobbnál jobb ajánlatokat a webáruházban! Nadrágok, felsők, ruhák és kabátok várják, hogy felfedezzük őket, és összeállítsuk a tökéletes szetteket!

A kifordítható steppelt dzseki két különböző viseletet tesz lehetővé, amely ráadásul két színkombinációban is megtalálható a webshopban. Az egyik kombinációban egy matt-csillogó hatású, eperszínű, minimálmintás, valamint egy kékszínű oldalt találunk, míg a másikban egy világoskék, matt-csillogó minimálmintás oldalhoz egy szürke oldal társul. Csinos, alakot kiemelő vonalvezetését a bécsi varrásnak köszönheti. Különösen könnyű és meleg bélésének, magasan záródó állógallérjának és oldalanként két bevágott zsebének köszönhetően pedig nem csak szép és sokoldalú, hanem praktikus viselet is a hidegebb időben. Mindemellett még a tárolása és szállítása is könnyű, hiszen kicsire összehajtható és tárolótáskában tartható.

Ezt a sötétkék steppelt dzsekit az alsó szegélyét díszítő fodor teszi összetéveszthetetlenül stílusossá. Két rejtett, bevágott zsebe rejti el apróságainkat, a bécsi varrás pedig a nőies sziluettről gondoskodik. Különösen könnyű és meleg köztes réteg és magasan záródó állógallér felelős a kényelmünkért, akár a városban, akár a természetben kívánjuk élvezni a csípős őszi reggeleket.

Ki mondta, hogy hideg időben nem lehetünk szuper-divatosak, vagy hogy a virágminta csak a tavaszi-nyári ruhatárba illik? Ez a blouson dzseki választ ad mindkét kérdésre! Lágy esésű, enyhén kreppelt, szövött anyagát rózsaszín virágos nyomott minta díszíti: ebben biztosan nem maradunk észrevétlenek! Anyaga elasztánt is tartalmaz, így formatartó és tökéletesen illeszkedik. A romantikus hatást fodros alsó szegélye fokozza, melynek bősége rejtett zsinórral szabályozható. A nyakkivágásnál és az ujjaknál kényelmes szegéllyel látták el, melyet ezüst színű kontrasztcsíkok díszítenek.

A teljes dzseki kínálatban további sikkes, mégis kényelmes darabok közül válogathatunk, így érdemes alaposan átböngészni a jobbnál jobb ajánlatokat, hogy biztosan megtaláljuk a legmegfelelőbb dzsekit az őszi időszakra is!

A stílusos, modern nő fegyvertárának része kell legyen ez a felső szövött betoldással. Az ehhez hasonló ruhadarabok egy ruhásszekrényből sem hiányozhatnak. Elöl strukturált mintájú szövött anyag, hátul lágy esésű single-jersey anyag alkotja ezt a rafinált szabású felsőrészt. Ejtett vállú, félhosszú ujja rávarrt dupla fodrokkal kiemeli viselőjét a tömegből. Romantikus hatását fokozza a kerek nyakkivágás. Elasztánnal készül, így formatartó és rendkívül kényelmes viseletet biztosít.

A heti ajánlat kényelmes, ugyanakkor divatosan romantikus irányvonalába illeszkedik ez a hosszú ujjú felső is. Puha, rugalmas, csipkés nyak- és derékszegélye nem csak finoman elegáns, de kényelmes is. Bőrbarát biopamut anyaga biztosít kellemes közérzetet a viselőjének. V nyakkivágása, visszafogottan elegáns színe igazi, szinte bármivel kombinálható alapdarabbá teszik.

A Tchibo webáruháznak a hetente új „katalógusa” mellett van állandó kínálata is, ami női felső témában itt található.