A tarot jóslás menete hogyan zajlik?

tarot jóslás

Ezen az oldalon elolvashatja, hogy hogyan zajlik egy éves tarot elemzés: http://reikireka.hu/tarot-eves-elemzes-2018/cikk/81/. Mindig adott naptári évre vonatkozóan lehet elkészíteni az elemzést és megmutatja, hogy abban az adott évben mire lehet számítanunk. Pontosabban azt mutatja meg, hogy milyen energiák térnek vissza hozzánk a külvilág felől. Az érzések, de még a ki sem mondott szavak, valamint a cselekedeteink is nagyban befolyásolják a jóslás kimenetelét. A jóslás tulajdonképpen nem is jóslás, hanem megmutatja mindenki számára, hogy az adott évi célokat hogyan tudjuk megvalósítani. Reikireka ebben is tud segíteni, hiszen ha január hónapban hozzá fordulunk segítségért, akkor egy évre szólóan havi bontásban felírja az éves elemzést. Mindig a kártya keverésétől számított 1 évre lehet kérni az elemzést.

Az éves tarot elemzésből igen sok mindent megtudhatunk. Mik a legfőbb feladataink az adott évre. Ez lehet szellemi, érzelmi, spirituális vagy tudatalatti szinten is. Megjósolja, hogy milyen állapotban van az energiatestünk és milyen betegségekre vagy melyik csakránkra kell a legjobban odafigyelnünk éves szinten. Abban is segítséget nyújt, hogy ezeket hogyan tudjuk megelőzni. Megmutatja, hogy az élet különböző területein mire számíthatunk, és hogy az energiáinkat mire fordítsuk. Elmondja azt is, hogy milyen nehézségek várhatók és azokat hogyan lehet a legkönnyebben leküzdeni. Megismerhetjük, hogy mit és miért tehetünk meg annak érdekében, hogy feloldjuk a problémákat.

Konkrét kérdésekre és vágyakra is választ adhat és ezekre külön oda is tud figyelni Reikireka az elemzés során. Ilyen lehet egy vállalkozás indítása, egy új párkapcsolat, egy költözködés. Az elemzésben utólag is meg lehet tekinteni ezeket a témaköröket, attól függetlenül, hogy év elején történt meg az elemzés. A tarot segít feltárni a legnehezebb időszakokat is, amelyek várhatóak abban az évben, így már előre fel lehet készülni. A tarot még azt is megmutatja, hogy miként lehet a legjobban megoldani ezeket a nehéz időszakokat. A weboldalon a tarot elemzésre mintát is találhatunk, így talán jobban érzékelhető, hogy miről is szól egy ilyen elemzés.