Milyen légkondi árakkal kell számolnom?

Klímaszakáruház.hu weboldalán megnézheted, hogy milyen árakkal kell számolnod ha légkondi beszerzésén gondolkodsz. A webáruházból nagyon gyorsan lehet vásárolni, emellett számtalan hasznos információ is megtalálható az oldalon, ha éppen klímavásárlásban gondolkodunk. Minden egyes készülékre garanciát vállalnak, amely vonatkozik mind az árra, mind pedig a műszaki adattartalomra. A klímákat igen rövid időn belül Magyarország egész területére házhoz szállítják, így a vásárlóknak ezzel sem kell foglalkozniuk, kényelmesen a fotelből lehet a rendeléseket leadni. Megbízható szervízháttérrel és alkatrész utánpótlással várják a vásárlókat.

Az árakat tekintve elég széles a választék, hiszen ahány klíma annyi ár. Egy minőségi LG klíma szett 237 490 forintba kerül. A beépített wifi vezérléssel ellátott klíma aktív energiaszabályozóval felszerelt, amely elvégzi az energiafogyasztás szintjének szabályozását. Egy okos kijelző segítségével az energiafogyasztás folyamatosan nyomon követhető, ezáltal mindenki úgy tud spórolni ahogy éppen jólesik. A kétirányú légterelés, a gyors fűtés és a Jet Cool azaz a gyors hűtés is az alapfelszereltségbe tartozik. Ezeket a klímákat akár télen is lehet fűtésre használni, így a hétvégi házakba is megvásárolhatók. A klíma nagy teret tud befűteni akár a téli időszakban is, így otthonunkba is bátran felszereltethetjük.

A Fuyitsu ASYG 09 LMCA klíma szett jelenleg akciós áron érhető el és a gazdaságos működés mellett számtalan kényelmi funkcióval is rendelkezik. A megbízható és energiatakarékos működés sokak kedvencévé tette. A klímán be lehet állítani a Heat funkciót, így mind az otthonok, mind pedig a nyaralók úgy téliesíthetők, hogy a klíma nem engedi 10 fok alá csökkenni a hőmérsékletet. Megtehetjük mindezt úgy, hogy nem tartózkodunk otthon vagy a nyaralóban. A Powerful üzemmódnak köszönhetően 20 percen alatt maximális teljesítmény mellett lehűti vagy felfűti a levegőt. Sokan kedvelik ezt a klímát, hiszen nagyon halk a működésük, így még éjszaka sem zavarja meg a nyugodt pihenést. 24 órás programozható időzítése könnyeddé teszi használatát és akár -15 Celsius fokos külső hőmérséklet mellett is képes fűteni.