Miért jó búvóhelyre járni?

Igényes környezetben hódolna az érzékiségnek? Szereti az új, izgalmas dolgokat, és partnerével valami hasonlót élne át? Gondolt már arra, hogy apartmant béreljen erre a célra? A főváros több pontján megtalálhatóak azok a búvóhelyek, melyek felszereltség, kialakítás és berendezés szempontjából is megfelelnek a legmagasabb igényeknek is. De vajon mennyire van igény a hasonló szolgáltatásra? Miért jobb az idegen környezet, mint az otthon megszokott biztonsága?

„Rengetegen jönnek hozzánk az állandó párjukkal” – mondja a budapesti Búvóhely.com igazgatója. Ez tökéletes példa arra, hogy napjaink nemiség-orientált világában is vannak olyan kapcsolatok, melyek ugyan az egymás iránti tiszteleten alapulnak, de ugyanakkor nem nélkülözik az újdonság jelentette izgalmakat sem. A program akár egy hétvége erejéig is remek választásnak bizonyul, hiszen néha bizony jó kiszakadni a megszokott környezetből és teendőkből. Kevés romantikusabb gesztus létezik, mint a négy fal között együtt tölteni az egész napot kedvesünkkel, zenét hallgatni, filmeket nézni és élvezni egymás társaságát.

A búvóhelyek egyébként a város frekventált pontjain találhatóak, így ha egy kellemes vacsora erejéig elhagynánk a kis fészket, akkor sem kell messzire menni. Mindegy, hogy egyetlen éjszakát szeretnénk a választott apartmanban tölteni, vagy egy hétvége erejéig maradnánk, az árak megfizethetőek, s a felszerelés sem hagy kívánnivalót maga után. A megoldás remek választásnak bizonyul azok részéről is, akik a hoteleknél diszkrétebb, mégis nagyon otthonos szállás mellett szeretnék letenni a voksot.

Előfordulhat, hogy egy bimbózó kapcsolatban még egyik fél sincs a másik iránt olyan bizalommal, hogy saját otthonába invitálja. Ilyenkor is kitűnő döntés a búvóhely, hiszen egyfajta hangulatos környezetben biztosít lehetőséget egymás megismerésére. Az intim perceken túl az igényesen felszerelt fürdőszoba, vagy a konyha is olyan élmények színtere lehet, melyek közelebb vihetik egymáshoz a partnereket. Régóta kapcsolatban élőknek, és még az ismerkedési fázis izgalmait megélők számára is új színt vihet a búvóhely az együtt töltött időbe. Ha egész hétvégére maradnánk, akkor ajándék pezsgő is vár majd a lakásban. A lehetőséggel egyre többen élnek, hiszen a minőségi szabadidő eltöltéshez sok esetben nélkülözhetetlen az intim, diszkrét környezet.