Gamer széket olcsón is vehetsz anélkül, hogy lemondanál a kényelemről

Gamer szék

Aki összerakott egy drága és erős PC-t az felteheti magában a kérdést, hogy az egyéb tartozékokra érdemes-e még költeni? Egy gamer szék nem csak kényelmes, de egészséges kiegészítő is a kedvenc szabadidődhöz. Sokan nem vesznek róla tudomást, hogy mennyi előnnyel járhat, amennyiben egy ilyenben foglal helyet játék közben. Akinek ez a hobbija, az valószínűleg több órán keresztül szokott játszani. Szinte az is biztos, hogy a kedvencei között van néhány olyan cím, ami már beletartozik az e-Sport kategóriájába.

Ezekben a játékokban nagyon fontos az összpontosítás, a reflexek, reakcióidő, stb. Egy egyszerű székben vagy fotelben hamar elfáradhat a hát, kényelmetlenné válik a testhelyzet és az illető képtelen lesz magára a játékra koncentrálni. A folyamatos vereség és a számos újra próbálkozás pedig frusztrációhoz vezethet. Tuti ismerős az a helyzet, amikor egy nehéznek tűnő pályát számtalan próbálkozás után sem lehet átvinni, vagy az a fránya boss fight, ami mindig game over-el ér véget, ám amikor másnap kipihenten esünk neki, elsőre sikerül. Ez nyilván nem azért van, mert alvás közben valami szupererőre tettünk szert, csupán higgadtan és kipihenten ültünk le játszani.

A gamer székben tökéletes a testhelyzet. A pihentető geometriája segíti, hogy a játékos minden pillanatban az adott játékra tudjon koncentrálni még hosszú órákon keresztül is. Na meg arról sem érdemes megfeledkezni, hogy nagyon menőn néznek ki és szinte ordít minden egyes darabról a prémium minőség.

A Konzolok Szervizében található gamer székek nem csak a képeken néznek ki jól, hanem a valóságban is tényleg ennyire fenomenálisak. Sokakat emlékeztetnek valamire? Hát persze, hiszen úgy néznek ki, mintha egy egyszerű irodai szék alsó részére építették volna egy versenyautó sport ülését. Az autóversenyzők folyamatosan nagy igénybevételnek vannak kitéve órákon keresztül és ezért fontos az ülés geometriája. A gamerek szintén órákat szentelnek a hobbijuknak, ami egyáltalán nem gond amennyiben mindezt helyes testtartással teszik, mert így nem kell a gerinckárosodástól tartani.