Miért jó búvóhelyre járni?

Miért jó búvóhelyre járni?

Igényes környezetben hódolna az érzékiségnek? Szereti az új, izgalmas dolgokat, és partnerével valami hasonlót élne át? Gondolt már arra, hogy apartmant béreljen erre a célra? A főváros több pontján megtalálhatóak azok a búvóhelyek, melyek felszereltség, kialakítás és berendezés szempontjából is megfelelnek a legmagasabb igényeknek is. De vajon mennyire van igény a hasonló szolgáltatásra? Miért jobb az idegen környezet, mint az otthon megszokott biztonsága?

„Rengetegen jönnek hozzánk az állandó párjukkal” – mondja a budapesti Búvóhely.com igazgatója. Ez tökéletes példa arra, hogy napjaink nemiség-orientált világában is vannak olyan kapcsolatok, melyek ugyan az egymás iránti tiszteleten alapulnak, de ugyanakkor nem nélkülözik az újdonság jelentette izgalmakat sem. A program akár egy hétvége erejéig is remek választásnak bizonyul, hiszen néha bizony jó kiszakadni a megszokott környezetből és teendőkből. Kevés romantikusabb gesztus létezik, mint a négy fal között együtt tölteni az egész napot kedvesünkkel, zenét hallgatni, filmeket nézni és élvezni egymás társaságát.

A búvóhelyek egyébként a város frekventált pontjain találhatóak, így ha egy kellemes vacsora erejéig elhagynánk a kis fészket, akkor sem kell messzire menni. Mindegy, hogy egyetlen éjszakát szeretnénk a választott apartmanban tölteni, vagy egy hétvége erejéig maradnánk, az árak megfizethetőek, s a felszerelés sem hagy kívánnivalót maga után. A megoldás remek választásnak bizonyul azok részéről is, akik a hoteleknél diszkrétebb, mégis nagyon otthonos szállás mellett szeretnék letenni a voksot.

Előfordulhat, hogy egy bimbózó kapcsolatban még egyik fél sincs a másik iránt olyan bizalommal, hogy saját otthonába invitálja. Ilyenkor is kitűnő döntés a búvóhely, hiszen egyfajta hangulatos környezetben biztosít lehetőséget egymás megismerésére. Az intim perceken túl az igényesen felszerelt fürdőszoba, vagy a konyha is olyan élmények színtere lehet, melyek közelebb vihetik egymáshoz a partnereket. Régóta kapcsolatban élőknek, és még az ismerkedési fázis izgalmait megélők számára is új színt vihet a búvóhely az együtt töltött időbe. Ha egész hétvégére maradnánk, akkor ajándék pezsgő is vár majd a lakásban. A lehetőséggel egyre többen élnek, hiszen a minőségi szabadidő eltöltéshez sok esetben nélkülözhetetlen az intim, diszkrét környezet.